Vrijwilligers

De afgelopen edities waren een gigantisch succes, mede door de geweldige inzet van onze vrijwilligers. Ook dit jaar kunnen we voor, tijdens en na het evenement wel een aantal extra handjes gebruiken. Lijkt het jou wat om samen met ons weer een onvergetelijk weekend neer te zetten in Ospel? Dan zoeken wij jou! Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en voorkeur voor dag (en eventueel functie) naar vrijwilligers@tourdoospel.nl. Wij proberen zoveel mogelijk met jouw wensen rekening te houden.

 

Wat bieden wij jou?

Een gezellig weekend vol fieëst- en fietsplezier in Ospel. Natuurlijk zorgen wij voor een gepaste beloning.

 

Wij zoeken nog vrijwilligers voor..

Het plaatsen van verkeersborden

Om het verkeer tijdens het evenement in goede banen te leiden, zijn verkeersborden onmisbaar. 

Deze worden in de loop van de week voor Global – Tour d’Oospel geplaatst.

 

Opbouw Global – Paviljoen en VIP-tent

Net als vorige jaren is de grote feesttent(Global Paviljoen) weer te vinden op het Aerthijsplein. Daarnaast staat de VIP tent net als vorig jaar ook op het Aerthijsplein direct aan de finish.

 

Opbouw parcours

Op zaterdagochtend is het van belang dat onze finish en de gevaarlijke punten er weer gezellig en veilig bij liggen. Er zullen onder andere hekken en een finishboog geplaatst moeten worden.

 

Verkeersregelaar

Tijdens het fietsen op zaterdagmiddag, zullen onze wegafzettingen bemand moeten zijn. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het verkeer rondom Global –Tour d’Oospel. Leuke bijkomstigheid: je staat front-row bij de wedstrijden!

 

Barmedewerker

We moeten ook dit jaar weer voorkomen dat ons fieest- en fietsvolk dorst moet lijden. Er zijn nog enkele mensen nodig voor de bardienst op vrijdag- en zaterdagavond in het Global – Paviljoen op het Aerthijsplein.

 

Permenance

Ook dit jaar wordt de gymzaal op de Annastraat in Ospel gebruikt om rugnummers uit te delen aan de wielrenners. Aan jou de belangrijke taak de KNWU licenties van échte wielrenners te beheren en iedere renner met het juiste nummer te laten starten.

 

Meefietsen Dikke Banden Race

Om de jongste deelnemertjes een beetje te ondersteunen, is het de bedoeling dat een aantal van onze vrijwilligers mee gaan fietsen. Zo beleven ook zij het meeste plezier tijdens de Dikke Banden Race op zaterdagmiddag 4 augustus in Ospel.

 

Afbreken parcours

Helaas komt ook ieder jaar weer een eind aan Global – Tour d’Oospel en zal er opgeruimd moeten worden. Onder andere het parcours dient op zaterdag avond na de wedstrijden weer afgebroken te worden, hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen.