Inschrijven

Bereikbaarheid

Global – Tour d’Oospel is op diverse manieren bereikbaar. Houdt u er wel rekening dat u op zaterdag 19 augustus niet over het parcours kunt rijden tussen 11.00 uur en 21.30 uur. Ook moet u er rekening mee houden dat vanaf 17 augustus tot 21 augustus er niet op het Aerthijplein geparkeerd kan worden. Wel is er alternatieve parkeergelegenheid op het grasveld gelegen naast molen ‘De Korenbloem’ op de hoek Stad/Korenbloemstraat.

 

Bereikbaarheid per fiets

Voor mensen uit de buurt raden wij, geheel in de stijl van het evenement, de fiets aan. Bij het Global Paviljoen op het Aerthijsplein zal voldoende ruimte zijn om fietsen te stallen. Wel verzoeken wij bezoekers per fiets rekening te houden met toeschouwers en waar nodig af te stappen. Ook verzoeken wij om bezoekers per fiets om gedurende de wedstrijden van het parcours te blijven.

 

Bereikbaarheid per auto vanaf Nederweert / Weert

Vanuit richting Nederweert kunt u tot aan de Onze Lieve Vrouwestraat met de auto komen. Hier zal u worden omgeleid via Ketelaarsweg (linksaf) en vervolgens Stad (eerste rechts). In de Stad vindt u na ca. 250 meter aan uw linker hand molen ‘De Korenbloem’, op de hoek Stad/Korenbloemstraat. Hier kunt u parkeren.

 

Bereikbaarheid per auto vanaf Meijel

Vanuit Meijel rijdt u Ospel binnen over de Meijelsedijk en vervolgt u uw weg. Bij de wegafzetting van Global -Tour d’Oospel kunt u rechtsaf de Klaproosstraat op. Hier gaat u de tweede straat links, dit is de Korenbloemstraat hier vindt u aan het einde van de weg bij molen ‘De Korenbloem’ het parkeerveld.

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Ospel is bereikbaar met de Limburgliner bus via lijn 370. Deze rijdt tussen Venlo en Weert. Vanaf Weert/Nederweert raden wij aan om bij halte Klaarstraat uit te stappen (niet te verwarren met halte Klaarstraat/Kapel). Vanaf Venlo/Meijel raden wij aan om bij halte Lochtstraat uit te stappen.