Inschrijven

Tour D'Oospel 2023

Schrijf je nu in voor Global – Tour d’Oospel 2023

Global – Tour d’Oospel is terug!! Op zaterdag 19 augustus is het weer tijd voor dit schitterende fiets, hardloop en fieeëst evenement in Ospel. Net als de vorige editie hebben wij weer een uitgebreid programma aan sportonderdelen voor jong en oud! Heb jij zin in een sportieve uitdaging deze zomer? Schrijf je dan nu in voor de hardloop- of wieleronderdelen van Global – Tour d’Oospel 2023. Inschrijven kan via www.tourdoospel.nl/inschrijven

Liev – Peuterrace.
We ook een korte fiets wedstrijd voor de allerjongste (tot en met 4 jaar). Helemaal alleen op je nieuwste fiets, met zijwieltjes of met hulp van je ouders alles is mogelijk in deze korte wedstrijd voor de jongste liefhebbers. Het is een korte race vanaf Café de Prins tot aan de echte finish op het Aerthijsplein.

Peutterrace - Liev - Ready2Race - Mike Verberne glas - en montagewerk

Een nieuwe naam, hetzelfde onderdeel. De vroegere dikke banden race is de race voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, waaraan zij op hun eigen fiets mee kunnen doen.  Alle kinderen krijgen hierbij een helm van de organisatie. Er wordt gereden in 4 leeftijdscategorieën, en uiteraard krijgt iedereen een prijs!

ODK Ploegentijdrit - Bertels

De Open Doospels Kampioenschappen zijn races voor de recreatieve fietser. De ploegentijdrit gaat over 6 kilometer en wordt gereden door 3 tot 5 personen. Voor de uitslag telt de tijd van de derde renner.

ODK Knockout - AKRH Administratiekantoor BV

In het ODK Knock-out toernooi strijden teams van 3 tegen elkaar in knock-out heats. Na een race van 2 rondes gaat het team van de renner die als eerste de finish passeert door naar de volgende ronde. Een spectaculair onderdeel dus, wat erg veilig blijft voor de recreanten doordat er nooit veel renners gelijktijdig op het parcours zitten.

Holland OTO – RUN 4 of 10 km

Net als de vorige editie in 2019 is er tijdens Global – Tour d’Oospel ook een wedstrijd onderdeel voor de  (recreatieve) hardlopers, de Holland OTO Run. Bij deze run worden alle tijden met een chip opgenomen en kan iedereen zijn PR aanscherpen op de 4 of 10 kilometer. Wanneer je met 3 mensen inschrijft kun je ook meestrijden in het teamklassement waarbij de 3 tijden worden opgeteld.

Deelname aan de wieleronderdelen is gratis. Bij het hardlopen betaal je €7,50.

Kortom, op zaterdag 19 augustus is er voor ieder wat wils. Schrijf je nu in voor een van deze onderdelen via www.tourdoospel.nl/inschrijven !!!