Inschrijven
Wielercafé EPO - Tour d'Oospel: Gezellig en interessant

Wielercafé EPO - Tour d'Oospel: Gezellig en interessant

Donderdag 11 juni was in Café De Prins in Ospel het 33e WFL Wielercafé (Wieler Federatie Limburg). Dit rondtrekkende café was dit maal te gast bij EPO – Tour d’Oospel. Wielerliefhebbers uit de gehele provincie en vooral uit de nabije omgeving waren aanwezig om met elkaar wat te drinken en om te luisteren naar enkele interessante gasten.

Louis Delahaije, high performance director van Team LottoNL-Jumbo, was er en vertelde onder andere over zijn hoogtestages met Steven Kruiswijken en Robert Gesink. Sabrina Stultiens, het Meijelse talent dat bij de beloften al Europees kampioen werd, gaf een inkijk in het vrouwenwielrennen. Rudy Bergmans vertelde tot slot over zijn zeer ruime ervaring als masseur/verzorger van de grootste wielerploegen en mountainbikers. Deze drie gasten werden ondervraagd door Rien van Horik uit Someren, zodat de interessantste dingen boven kwamen. Hij gaf ook het publiek voldoende ruimte om vragen te stellen.

Gepensioneerd wielerjournalist Wiel Verheesen draagde een leuke column voor en kwam op het laatst nog met verhalen uit de oude doos.

Na afloop bleven de meeste mensen nog hangen voor een gezellige borrel en werden er aan de toog nog veel sterke verhalen verteld.