Inschrijven
EPO - Tour d'Oospel 2015

EPO - Tour d'Oospel 2015

Over een klein halfjaar is het alweer zover; EPO-Tour D’Oospel 2015! De organisatie heeft alles behalve stil gezeten en langzaam maar zeker krijgt het programma voor dit jaar steeds meer vorm.

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al op social media gezien hebben, laat EPO – Tour D’Oospel steeds meer van zich horen. Inmiddels zijn verschillende bands voor 31 juli en 1 augustus bekend gemaakt. Zo zullen de ‘Weekend Warriors’ er vrijdagavond een feestje van maken en staat de feestband ‘Proost’ op de zaterdagavond gepland. Gezelligheid gegarandeerd!

Dit jaar zullen sommige geluksvogels al een aantal uur eerder het feestpaviljoen van EPO – Tour D’Oospel betreden. Op 31 juli begint dit jaar namelijk de bouwvakvakantie en dat is niet iets om zomaar voorbij te laten gaan. Met een Amerikaans tintje is het ook voor uw bedrijf mogelijk om op het Aerthijsplein deze ‘bouwvak’ in te luiden. Natuurlijk onder het genot van een drankje, maar ook een BBQ staat voor u en uw collega’s klaar. Meer info volgt.

Naast al het ‘fiesten’ moet er natuurlijk ook nog gefietst worden. Zo zal op zaterdag vanaf 13.00u het fietsprogramma weer beginnen. Houd onze website en onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen wat betreft het programma van de zaterdag.

De afgelopen twee edities konden nooit zo’n geweldig succes zijn geweest zonder onze sponsoren. Naast EPO willen wij nogmaals iedereen bedanken die ons op wat voor manier dan ook gesteund heeft. Daarnaast zou EPO – Tour d’Oospel zonder de inzet van de vele vrijwilligers nooit hebben kunnen uitgroeien tot zo’n geslaagd evenement. Binnenkort begint Tour D’Oospel weer aan het werven van sponsoren en kunnen vrijwilligers zich weer opgeven om er samen ook in 2015 weer een feestje van te maken.

Hopelijk heeft u er weer net zoveel zin in als de organisatie zelf en kunnen we ook na dit jaar weer terug kijken op een ontzettend gezellig dorpsevenement. Vergeet niet onze Facebookpagina te liken en af en toe onze site te bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom EPO –Tour D’Oospel 2015. Wij hebben er weer zin in en hopen u allemaal 31 juli en 1 augustus te zien op het Aerthijsplein in Ospel!