Inschrijven
Feestprogramma

Feestprogramma

Fietsen en ‘fieësten’ gaan ook dit jaar weer perfect samen tijdens EPO – Tour d’Oospel!

Naast het fietsprogramma op 6 augustus, wordt er ook weer ‘gefieëst’ in het EPO –paviljoen op het Aerthijsplein in Ospel. Oude bekenden, maar ook een voor Ospel nieuwe coverband gaan de tent helemaal op z’n kop zetten!

Vrijdag 5 augustus – DJ Diego, The Deejays & een oude bekende ..

Vrijdag 5 augustus wordt EPO – Tour d’Oospel feestelijk ingeluid. Vanaf 20.00 uur is de tent open en voor degene die het nog niet wisten: de entree is helemaal gratis! DJ Diego en The Deejays zijn op de vrijdagavond weer aanwezig om samen met jullie een feestje te bouwen.Proost

Het programma is hiermee nog niet compleet, want ook een inmiddels ‘oude bekende’ zal het podium in het EPO – Paviljoen betreden, namelijk PROOST! Deze band bestaat uit 6 ervaren, energieke muzikanten die al eens bewezen hebben een flink feestje te kunnen bouwen. Met interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire is een top avond gegarandeerd!

Zaterdag 6 augustus – The Deejays én een nieuwe naam voor EPO – Tour d’Oospel .. 

Voor muzikale opluistering tijdens het wielrennen is ook dit jaar weer gezorgd. Niet alleen de hoempa zal een rondje om het parcours maken, ook op het Aerthijsplein is livemuziek te horen van de Nederweerter band Skyway Avenue.

Na het fietsen is het tijd voor wat ontspanning in het EPO – paviljoen. Vanaf 20.00 uur staan The Deejays weer klaar om de tent warm te maken voor een knallende afsluiter van de vierde editie van EPO – Tour d’Oospel.

NoahDeze editie knallend afsluiten, doen zij niet alleen, want ook deze avond zal een van Nederlands meest gevraagde coverbands een flink feestje komen bouwen. Er zijn natuurlijk veel bands, artiesten en entertainers, maar de coverband NOAH belooft ons te zorgen voor écht een onvergetelijke avond! Deze 6-koppige band weet als geen ander dat muziek en entertainment hand in hand gaan en gaat dit op zaterdagavond 6 augustus in Ospel bewijzen.

Ook op 6 augustus is de entree geheel gratis.