Inschrijven
EPO Tour – D’Oospel 2017: nog maar 100 dagen!

EPO Tour – D’Oospel 2017: nog maar 100 dagen!

Tijd om je trainingsschema er weer bij te pakken, want het eerste weekend van augustus oftewel EPO – Tour d’Oospel is weer in aantocht! Net als voorgaande jaren is de organisatie van het wielerevenement in Ospel weer in volle gang dus is het tijd voor een update.

Want naast dat er gefietst wordt, wordt er op het Aerthijsplein in Ospel net zo hard gefieëst. Op zowel vrijdag 4 als zaterdag 5 augustus staat de tent op z’n kop met de inmiddels voor iedereen bekende ‘The Deejay’s’ én verrassen wij jullie dit jaar opnieuw met ontzettend toffe live-bands!

Zo staat vrijdagavond een van de meest veelzijdigste coverbands van Nederland op het podium voor de aftrap van EPO – Tour d’Oospel: NOAH! Een band die moeiteloos inspeelt op zijn publiek en zorgt voor interactie en spektakel. Al meer dan 17 jaar maakt NOAH van iedere gelegenheid een geweldig feest en beloven zij net als vorig jaar de tent in Ospel opnieuw op z’n kop te zetten!

Na deze spetterende opening op vrijdagavond 4 augustus is het tijd voor wat wieleractie op zaterdagmiddag. Iedereen, jong én oud, kan deelnemen aan een van de wieleronderdelen van EPO – Tour d’Oospel 2017. Zodra de inschrijvingen open gaan laten wij van ons horen. Neem alvast een kijkje op www.tourdoospel.nl. Keep you posted!

Toch een steentje willen bijdragen, maar liever niet op een wielrenfiets? Dat kan! Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers om onder andere het team van Café De Prins achter de bar te versterken. Aanmelden kan via vrijwilligers@tourdoospel.nl. Daarnaast hebben wij ieder jaar verschillende sponsoren, waar wij erg dankbaar voor zijn. Meer informatie over EPO – Tour d’Oospel sponsoren, volgt zo spoedig mogelijk. Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met onze sponsorcommissie via sponsors@tourdoospel.nl.

Wij zijn weer druk bezig met het opzetten van een onvergetelijke 5e editie van EPO – Tour d’Oospel 2017 en hopen jullie allemaal te zien tijdens het eerste weekend van augustus in Ospel!

W: www.tourdoospel.nl F: www.facebook.com/tourdoospel