Inschrijven
NEDERLAND VIERT FEEST: 100 DAGEN TOT EPO – TOUR D’OOSPEL

NEDERLAND VIERT FEEST: 100 DAGEN TOT EPO – TOUR D’OOSPEL

NEDERLAND VIERT FEEST: 100 DAGEN TOT EPO – TOUR D’OOSPEL

Geweldig dat de koning dit jaar op 27 april speciaal voor EPO – Tour d’Oospel een gigantisch feest organiseert in heel Nederland. Logisch ook, want over 100 dagen staat alweer de vierde (!) editie van dit wielerevenement op het programma! Net als voorgaande jaren wordt dit evenement op vrijdagavond 5 augustus feestelijk ingeluid op het Aerthijsplein in Ospel. Een leuke bijkomstigheid van deze vrijdag dit jaar: de entree is gratis! Op zaterdag 6 augustus gaat er gefietst en ’s avonds weer ‘gefieest’ worden. Ook hier zal deze editie het een en ander veranderen. Dit jaar voegt EPO – Tour d’Oospel onder andere een heuse damesrace toe aan het programma! 

Tot een tijdje geleden lagen er letterlijk nog een aantal obstakels in de weg voor de editie van dit jaar. De vluchtheuvels bij de zebrapaden liggen namelijk in het midden van de weg en zijn niet demonteerbaar. Gemeente Nederweert heeft inmiddels toegezegd deze te vervangen door de demonteerbare variant, waardoor de wielrenners tijdens EPO – Tour d’Oospel 2016 weer het vaste ‘rondje om de kerk’ kunnen fietsen!

Langzaam komt EPO – Tour d’Oospel weer dichterbij en hebben wij een geheel vernieuwde website! Neem een kijkje op www.tourdoospel.nl, waar het binnenkort weer mogelijk is om je aan te melden als deelnemer, vrijwilliger of sponsor. Op onze Facebookpagina en op Twitter houden wij jullie op de hoogte van alle laatste nieuwtjes rondom het evenement. Wij hopen ook dit jaar jullie allemaal weer te zien tijdens hét wielerevenement van Ospel en omstreken: EPO – Tour d’Oospel!