Inschrijven
Global – Tour d’Oospel: UPDATE

Global – Tour d’Oospel: UPDATE

Nog maar 6 weken tot Global – Tour d’Oospel, hoog tijd voor het laatste nieuws over de editie van 2019!

Inschrijvingen geopend

De inschrijvingen zijn weer geopend.Ga jij een van de sportieve uitdagingen op Global - Tour d’Oospel aan? Aarzel niet, schrijf je in en bereik nieuwe sportieve hoogtepunten onder aanmoedigingen van ons publiek.  Inschrijven voor onze Dikke Banden Race voor kinderen, het Open Doospels Kampioenschappen voor recreatieve wielrenners of de E-Power run voor alle hardlopers kan via www.tourdoospel.nl/inschrijven

E-Power Run

We hadden al aangekondigd dat we dit jaar bij Global – Tour d’Oospel ook gaan hardlopen (‘zonder wiel rennen’ zoals we zelf graag zeggen ;-) ) . Inmiddels heeft E-Power toegezegd haar naam te willen verbinden aan dit onderdeel en is het officieel de E-Power Run geworden. Wil je meedoen met de Run, maar mag je conditie nog wat beter, informeer dan eens bij E-Power naar de trainingsmogelijkheden!

Bij de E-Power Run kun je je inschrijven voor de 4 of de 10 km. De tijden van iedere deelnemer worden individueel met chips opgenomen. Doe je met 3 hardloopmaatjes samen mee? Dan kun je ook meedoen voor een teamprijs. De 3 individuele tijden worden dan bij elkaar opgeteld.  

Poster gedrukt!

Wellicht heb je hem al zien hangen: onze nieuwe poster. Dit jaar heeft Dion Zwartjens van Dionacle ons geholpen met al het grafische werk, zowel online als gedrukt. Het resultaat mag er dan ook wezen! Wil jij onze poster ook voor het raam? Stuur ons een berichtje en we regelen er een voor je.

Vrijwilligers gezocht

Gelukkig hebben we elk jaar een groot aantal vrijwilligers dat terugkeert om ons te helpen. Echter zoeken we voor een aantal dingen nog mensen. Wil jij ons helpen in onze frietwagen, bij het uitdelen van de helmen en rugnummers, achter de bar of in de bonnenwagen? Neem dan contact op met info@tourdoospel.nl

Véél meer Nederweet deelnemers

Op vrijdagavond 2 augustus hebben we weer de finale van gemeentequiz Nederweet in onze tent. Waar er vorig jaar al 23 teams meededen, hebben we inmiddels al meer dan 35 inschrijvingen te pakken! Ook voor Nederweet zijn de inschrijvingen nog even open. Heb je zin in een ontzettend gezellige quiz dag op 20 juli en een grandioze finale op 2 augustus? Meld je dan snel aan.

Genoeg verteld. Wij hebben er alweer heel veel zin in! Schrijf je snel in, start met trainen voor fietsen of hardlopen en roep al je fans op om te komen kijken. Tot 2 & 3 augustus in Doospel!