Inschrijven
EPO - Tour d'Oospel 2014: de uitslagen

EPO - Tour d'Oospel 2014: de uitslagen

Nu het parcours en de tent weg zijn, hebben we nog een paar leuke dingetjes de komende dagen. Laten we beginnen met de uitslagen. Een uitslag was nog helemaal niet gepubliceerd en daar willen we dan ook mee beginnen, de mooiste en gezelligste tuin aan het parcours.

Tuin wedstrijd

De concurrentie was erg groot in deze wedstrijd. Met name op de Lemmenhoek waren erg mooie en diverse tuinen. Wielrenners en bezoekers kwamen niks tekort, want de dorstige mens kon hier terecht bij Café Ut Lekke Bendje en de hongerige mens kon een stukje verder Happen en Trappen. Ook in andere straten was er veel te doen, zo was er op de Lemmenhoek een feestje met deejays en zaten ook de tuinen aan de Onze Lieve Vrouwestraat en Hennesweg gezellig vol. Een tuin stak er echt bovenuit, op de Waatskamp. De waardebon voor een BBQ Pakket van Slagerij Koos Vaes gaat dan ook naar:

Familie Timmermans, Waatskamp 22.

Kinderen hadden de straat hier met prachtige verkeersborden versierd en tekenden het logo van EPO – Tour d’Oospel erg mooi na (dit waren uiteraard pluspunten bij de jury). Buiten deze versieringen ontbrak het met een springkussen dat op een krokodil leek, een barbecue, muziek en veel gezelligheid nergens aan in deze tuin.

Familie Timmermans, prijs komt naar jullie toe!

Fietsuitslagen

Van de andere wedstrijden weten de deelnemers uiteraard al ongeveer wat ze gepresteerd hebben, maar voor de volledigheid zijn op onderstaande pagina’s de uitslagen te vinden:

Rabo Dikke Banden Race

ID Cycling Cup

Open Doospelse Kampioenschappen

Fun Run

KNWU Criterium