Inschrijven
EPO – Tour d'Oospel is op zoek naar jou!

EPO – Tour d'Oospel is op zoek naar jou!

De afgelopen twee edities van EPO – Tour d’Oospel waren een gigantisch succes, mede door onze vrijwilligers. Ook dit jaar kunnen we voor, tijdens en na het evenement wel een aantal extra handjes gebruiken. Lijkt het jou wat om samen met ons weer een onvergetelijk weekend neer te zetten in Ospel? Dan zoeken wij jou!

Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en voorkeur voor dag (en eventueel functie) naar vrijwilligers@tourdoospel.nl. Wij proberen zoveel mogelijk met jouw wensen rekening te houden.

Wat bieden wij jou?
Een gezellig weekend vol fieëst- en fietsplezier in Ospel. Natuurlijk zorgen wij voor een gepaste beloning.

Wij zoeken nog vrijwilligers voor..
Het plaatsen van verkeersborden
Om het verkeer tijdens het evenement in goede banen te leiden, zijn verkeersborden onmisbaar. Deze worden in de loop van de week voor EPO – Tour d’Oospel geplaatst.

Opbouw EPO – Paviljoen en VIP-tent
De afgelopen jaren is het EPO – Paviljoen (grote tent) te vinden op het Aerthijsplein en wordt de VIP-tent geplaatst bij Het Peeljuweel. Ook dit jaar zijn wij weer opzoek naar mensen die ons hierbij willen helpen.

Opbouw parcours
Op zaterdagochtend is het van belang dat onze finish en de gevaarlijke punten er weer gezellig en veilig bij liggen. Er zullen onder andere hekken en een finishboog geplaatst moeten worden.

Verkeersregelaar
Tijdens het fietsen op zaterdagmiddag, zullen onze wegafzettingen bemand moeten zijn. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het verkeer rondom EPO –Tour d’Oospel. Leuke bijkomstigheid: je staat front-row bij de wedstrijden!

Barmedewerker
We moeten ook dit jaar weer voorkomen dat ons fieest- en fietsvolk dorst moet lijden. Er zijn nog enkele mensen nodig voor de bardienst op vrijdag- en zaterdagavond in het EPO – Paviljoen op het Aerthijsplein.

Permenance
Ook dit jaar wordt de gymzaal op de Annastraat in Ospel gebruikt om rugnummers uit te delen aan de wielrenners. Aan jou de belangrijke taak de KNWU licenties van échte wielrenners te beheren en iedere renner met het juiste nummer te laten starten.

Meefietsen Dikke Banden Race
Om de jongste deelnemertjes een beetje te ondersteunen, is het de bedoeling dat een aantal van onze vrijwilligers mee gaan fietsen. Zo beleven ook zij het meeste plezier tijdens de Dikke Banden Race op zaterdagmiddag 1 augustus in Ospel.

Afbreken parcours
Helaas komt ook ieder jaar weer een eind aan EPO – Tour d’Oospel en zal er opgeruimd moeten worden. Onder andere het parcours wordt na het evenement weer door ons afgebroken.