Inschrijven
Uitnodiging wielercafe

Uitnodiging wielercafe

Topprogramma bij Wielercafé EPO – Tour d’Oospel 2017!

Na een ontzettend succesvolle editie bij Café De Prins afgelopen jaar, heeft de organisatie van EPO – Tour d’Oospel ook in 2017 interessante gasten kunnen strikken voor het organiseren van het wielercafé. Een gezellige opwarmer voor EPO – Tour d’Oospel (op 4 en 5 augustus) voor iedere wielerliefhebber uit Ospel en omstreken.

Op woensdag 7 juni presenteert Rien van Horik het wielercafé bij Groepsuitje Limburg. Dit jaar zal Roy Curvers (wielrenner bij Sunweb) afreizen naar hét dorp waar het in augustus allemaal gebeurt. Afgelopen jaar werd het contract van Roy bij het team van manager Iwan Spekenbrink verlengt. Het wordt het tiende seizoen voor Curvers in de ploeg, die bij zijn komst nog Skil-Shimano heette. "Ik heb altijd het vertrouwen gevoeld van de ploeg en dat spreekt ook uit deze contractverlenging", meldde Curvers. "We ontwikkelen ons met toprenners en jongeren die op het punt van doorbreken staan. Ik kijk er naar uit om een bijdrage daaraan te leveren."

Naast Roy, is ook Ruud Beurskens aanwezig. Hij is al verschillende jaren mecanicien in de wielerwereld en is op dit moment werkzaam bij Lotto Jumbo. Daarnaast is hij ook eigenaar van Fietsspeciaalzaak Beurskens in Haelen. De derde gast van deze avond is Yara Kastelijn, geboren op 9 augustus 1997 en woont in Neerkant. Kastelijn is een professioneel wielrenster voor de wielerploeg WM3 Pro Cycling. Ze maakte als enige Nederlandse junior de overstap naar het profpeloton. Kastelijn begon op 8-jarige leeftijd met wielrennen bij haar voormalige club RTC Buitenlust in Helmond. 's Winters was ze actief op de crossfiets. Wij zijn zeer benieuwd naar haar  voor haar ‘mooiste wielermoment tot nu toe’, namelijk de Ronde van Vlaanderen. Naast professioneel wielrenster is Yara ook werkzaam als voedingsadvies coach.

Kortom; een avond voor de echte wielerliefhebber die niet gemist mag worden. Woensdag 7 juni om 20:00 bij Boerenspellen / Loeigezellig aan de Vrijkebomenweg 9 in Ospel. Aanmelden kan via info@tourdoospel.nl.