Inschrijven
Dirtcaps op vrijdagavond tijdens EPO - Tour d'Oospel 2015

Dirtcaps op vrijdagavond tijdens EPO - Tour d'Oospel 2015

DIRTCAPS op vrijdagavond tijdens EPO – Tour d’Oospel 2015

Dat EPO – Tour d’Oospel naast een fietselijk ook een ontzettend fiestelijk evenement is, weten we inmiddels allemaal. De afgelopen jaren hebben op de vrijdagavond verschillende top-bands al de revue gepasseerd en dit jaar mogen we naast deze bands nog een top-act bekend maken. Namelijk het meest unieke én energieke DJ/MC trio van Nederland, DIRTCAPS!

DIRTCAPS, bestaande uit Max Oude Weernink, Danny Groenenboom en Tim Haakmeester, draaien al verschillende jaren in clubs binnen én buiten Nederland. Paaspop, Indian Summer festival, Defqon.1 en Wish Outdoor zijn enkele festivals waar de mannen de komende zomer te zien zullen zijn en aan dat rijtje wordt nu EPO –Tour d’Oospel, 31 juli 2015, ook toegevoegd!

Dirtcaps

Naast het draaien, produceren zij ook zelf nummers. Zo braken zij in 2012 door met hun hit ‘Money on my mind’. Zij zullen op de vrijdagavond van Tour d’Oospel in het EPO-Paviljoen samen met The Deejays en de band Weekend Warriors er een knalfeest van maken. Op de zaterdag wordt er zoals afgelopen jaren overdag gefietst en ’s avonds weer verder ‘gefiest’ op het pleintje in Ospel. Dit jaar met de band Proost! Het fietsprogramma vind je HIER. Entree voor deze zaterdagavond is gratis. Houd onze website en social media in de gaten voor info over de kaartverkoop voor de vrijdagavond van EPO – Tour d’Oospel.

DIRTCAPS – Money on my mind

EPO – Tour d’Oospel 31 Juli en 1 Augustus 2015