Inschrijven
De inschrijvingen zijn geopend voor EPO Tour d'Oospel 2017!

De inschrijvingen zijn geopend voor EPO Tour d'Oospel 2017!

EPO – Tour d’Oospel 2017 komt er weer aan; de inschrijvingen zijn geopend!

Na een flink feestje op het Aerthijsplein in Ospel op vrijdag 4 augustus gaat er zaterdag 5 augustus toch écht gestreden worden om verschillende titels en ook jij kunt daar deel van uitmaken! Benieuwd waar jij aan kunt deelnemen? Bekijk de verschillende onderdelen van EPO – Tour d’Oospel 2017 en schrijf je in!

ODK Knock-out
Neem het in teams van 3 personen tegen elkaar op in dit nieuwe en korte format!  Het team met de beste sprinttactiek zal prolongeren naar de volgende ronde. Uiteindelijk werken we middels een aantal heats naar de finale toe!

ODK Tijdrit
Een strijd tegen de klok over 6km (3 rondes). In teams van 5 personen ga je proberen zo snel mogelijk de afstand te overbruggen. De tijd van de 3e renner zal doorslaggevend zijn.

Dikke Banden Race
Een race voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar (geboren in 2005-2010).
Neem het op je eigen fiets tegen je leeftijdsgenoten op en probeer als winnaar over de streep te komen!

ID Cycling Cup
Een race voor mensen met een verstandelijke beperking. Geniet van alle atmosfeer en probeer zo snel mogelijk de race te voltooien! Inschrijven voor deze race kan per mail via deelnemers@tourdoospel.nl.

KNWU Criterium (Heren én Dames)
Naast deze races is het voor renners met een KNWU licentie ook mogelijk deel te nemen aan de KNWU Heren of de KNWU Dames race. De KNWU dames race is als eerste wedstrijd onderdeel aan de beurt en met het criterium voor de heren sluiten we het sportieve gedeelte van EPO – Tour d’Oospel 2017 af.

Ook dit jaar biedt EPO – Tour d’Oospel voor iedere wielrenner de perfecte race! Meld je HIER aan!

Liever niet wielrennen maar toch van het fietsplezier genieten? Dat kan! Het Aerthijsplein is namelijk de perfecte plek om de races van dichtbij te bekijken. Niet onbelangrijk: hier is ook genoeg te eten en te drinken en ook vertier voor de kinderen! Mocht je nou écht niet stil kunnen zitten, meldt je dan aan als vrijwilliger en help de organisatie met het mogelijk maken van deze lustrum editie van EPO – Tour d’Oospel. Meld je aan via vrijwilligers@tourdoospel.nl. EPO – Tour d’Oospel; fieëst- en fietsplezier tijdens het eerste weekend van augustus in Ospel voor jong en oud!