Inschrijven
Inschrijvingen Global – Tour d’Oospel geopend!

Inschrijvingen Global – Tour d’Oospel geopend!

Inschrijvingen Global – Tour d’Oospel geopend

Heb jij zin in een sportieve uitdaging deze zomer? Schrijf je dan nu in voor de hardloop- of wieleronderdelen van Global – Tour d’Oospel. De races van 2018 komen terug in 2019 en er is een nieuw onderdeel: de E-Power Run. Inschrijven kan via www.tourdoospel.nl/inschrijven

Decathlon Dikke Banden Race

De Decathlon dikke banden race is de race voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, waaraan zij op hun eigen fiets mee kunnen doen.  Er wordt gereden in 3 leeftijdscategorieën.

ODK Ploegentijdrit

De Open Doospels Kampioenschappen zijn races voor de recreatieve fietser. De ploegentijdrit gaat over 6 kilometer en wordt gereden door 3 tot 5 personen. Voor de uitslag telt de tijd van de derde renner

ODK Knock-out

In het ODK Knock-out toernooi strijden teams van 3 tegen elkaar in knock-out heats. Na een race van 2 rondes gaat het team van de renner die als eerste de finish passeert door naar de volgende ronde. Een spectaculair onderdeel dus, wat erg veilig blijft doordat er nooit veel renners gelijktijdig op het parcours zitten.

E-Power Run – 4 of 10 km

Global – Tour d’Oospel wil er ook zijn voor de  (recreatieve) hardlopers en komt daarom met de E-Power run. Bij deze run worden alle tijden met een chip opgenomen en kan iedereen zijn PR aanscherpen op de 4 of 10 kilometer. Wanneer je met 3 mensen inschrijft kun je ook meestrijden in het teamklassement waarbij de 3 tijden worden opgeteld.

Deelname aan de wieleronderdelen is gratis. Bij het hardlopen betaal je €5,- .