Inschrijven
Update wielercafé

Update wielercafé

Meld u nu aan voor het EPO – Tour d’Oospel Wielercafé 2016!

Op 2 juni nodigt Stichting Tour d’Oospel u uit voor het tweede Epo – Tour d’Oospel Wielercafé bij Café de Prins in Ospel. Tijdens deze avond zullen veel mensen uit de wielerwereld aanwezig zijn om te luisteren naar de sprekers, maar natuurlijk ook om samen iets te drinken en ideeën uit te wisselen.

Na het succes van vorig jaar, waar Rudy Bergmans, Louis Delahaije en Sabrina Stultiens als gastsprekers aanwezig waren, heeft de organisatie besloten dit Wielercafé opnieuw te organiseren. Op deze manier wil de organisatie wielerliefhebbers uit de omgeving de kans geven om op gezellige wijze met elkaar in contact te komen, alvast warm te draaien voor EPO – Tour d’Oospel 2016 en om te luisteren naar verhalen en ervaringen van interessante gastsprekers.

Zo is de organisatie enorm trots aan te mogen kondigen dat dit jaar o.a. Frans Maassen (ploegleider bij Team Lotto Jumbo NL) en John van den Akker (wielermakelaar) als gastsprekers aanwezig zullen zijn. Frans, woonachtig in het nabij gelegen Haelen, is al vele jaren actief in het professionele wielercircuit, zo is hij van 1987 tot 1995 zelf professioneel wielrenner geweest en won hij in deze periode o.a. de Amstel Gold Race en een Tour etappe. Tegenwoordig is Maassen actief als ploegleider bij Team Lotto Jumbo NL. John van den Akker is van 1988 tot 1997 net als Maassen actief geweest als professioneel wielrenner en is tegenwoordig actief als wielermakelaar bij het bedrijf Cycling Service.

In de komende 2 weken zal de organisatie nog meer gastsprekers bekend maken, hou hiervoor Facebook, Twitter en onze website www.tourdoospel.nl in de gaten.

Bent u enthousiast om eens met echte liefhebbers over de wielersport te spreken en naar de verhalen en ervaringen van professionals uit de wielersport te luisteren. En heeft u alvast zin in een opwarmertje voor EPO – Tour d’Oospel 2016? Graag zien wij u op 2 juni tijdens het EPO – Tour d’Oospel Wielercafé bij Café De Prins in Ospel. Aanvang is 20:00 uur.

Indien u ons wielercafé wil bezoeken verzoeken wij u zich aan te melden door een e-mail te sturen naar info@tourdoospel.nl en even aan te geven met hoeveel personen u zult komen.

Tot donderdag avond 2 juni bij het EPO – Tour d’Oospel Wielercafé